Stojak do pieczenia indyka
Opis
Wykonany ze stali nierdzewnej stojak do pieczenia indyka przydaje się do przyrządzania drobiu w całości. Można umieścić na nim mięso pionowo, aby upiekło się we własnym tłuszczu. Stojak stabilnie podtrzymuje indyka nad ogniem. Upieczone mięso jest idealnie soczyste w środku i ma chrupiącą, złotobrązową skórkę.
Stojak do pieczenia indyka (Vertical Poultry Roaster) polecamy stosować w połączeniu z okrągłą tacą na soki (sprzedawaną oddzielnie). Do naczynia mogą spływać płyny i tłuszcz, które da się wykorzystać do przyrządzenia sosu. Stojak podtrzyma całego indyka nie tylko podczas pieczenia w EGG-u, ale też w czasie dzielenia go na porcje. Krojenie mięsa ustawionego w pozycji pionowej okaże się znacznie wygodniejsze.
Szczegółowe informacje dotyczące sprzedaży można znaleźć w zakładce (płatności i dostawa). Na meble obowiązuje 24 miesięczna gwarancja.